STEP

Logo step

Ouder-kindochtend
S
TEP
is een ouder-kindochtend. Het wordt georganiseerd door de Speelotheek in samenwerking met de Bibliotheek. Eens in de twee weken organiseren we op vrijdag een gezellige ochtend voor (groot-)ouders of verzorgers met kinderen van 0 t/m 4 jaar. Een praatje maken, koffie drinken, ervaringen uitwisselen of luisteren naar de presentatie van een gastspreker, dat kan allemaal bij STEP. Voor de kinderen is er natuurlijk volop speelplezier met al het leuke speelgoed van de Speelotheek.

Hoe ziet een ochtend er uit?

  • Vanaf 9.30 uur staat de thee en limonade klaar. Tijdens deze vrije inloop kunnen de kinderen een puzzel of een kleurplaat maken
  • Om 9.45 uur wordt er voorgelezen uit een mooi prentenboek, passend bij het seizoen of het thema van de dag.
  • Vanaf 10.00 uur kunnen de kinderen vrij spelen. Wanneer er een themaochtend is wordt er geknutseld over dat onderwerp.
    Indien er een gastspreker op bezoek komt zal die op dit moment een presentatie houden.
  • Rond 10.30 uur gaan we opruimen en sluiten we de ochtend samen af met een dansje en een liedje.

collage-2017-03-22

Gastsprekers
Bij STEP komt er regelmatig een gastspreker op bezoek. Dit jaar hebben we al mogen luisteren naar een boeiende presentatie van bijvoorbeeld een logopediste en een kinderfysiotherapeut.
Wanneer er een gastspreker op bezoek komt doen wij tijdens de presentatie een leuke activiteit met de kinderen, zodat u zich volledig op de gastspreker kunt richten. Tijdens de andere ochtenden doen we de activiteiten samen met de kinderen én de ouders.
Wilt u op de hoogte blijven van het bezoek van gastsprekers? Houd dan de Facebookpagina en de website van de Speelotheek goed in de gaten!

collage

 

 

Wat gaat het snel, het speelseizoen van Step zit er alweer op!
Let op: na de zomer gaat Step verhuizen van de vrijdagochtend naar de woensdagochtend!
Voor nu wensen wij iedereen een hele fijne zomervakantie.