De Speelotheek is dringend opzoek naar nieuwe vrijwilligers. We hebben op dit moment moeite om het rooster rond te krijgen en daardoor komen de openingstijden in gevaar.

HOUD JIJ ONS OPEN?!Schermafbeelding 2016-12-10 om 10.22.44

Wij zijn per week drie keer een uur geopend op de woensdag- en zaterdagochtend en op de vrijdagavond. Als vrijwilliger ben je een kwartier eerder aanwezig en help je na sluiting mee met het opruimen, recht leggen en de administratie. Per keer moet je er dus rekening mee houden dat je ongeveer anderhalf uur aanwezig bent.

Tijdens je dienst sta je niet alleen, maar minimaal met z’n tweeën. Je controleert het speelgoed dat binnen wordt gebracht en verzorgt hiervoor de administratie. Als bezoekers speelgoed willen lenen zorg je dat dit genoteerd wordt in ons bestand en op het kaartje van de bezoeker. Mochten bezoekers het op prijs stellen dan help je ze met het uitzoeken van nieuw te lenen speelgoed.

We zijn op zoek naar frisse en gemotiveerde vrijwilligers die het leuk vinden om met ons, en onze bezoekers, mee te denken. Weet jij precies wat onze bezoeker zoekt? Heb je leuk nieuw speelgoed gezien wat we zouden moeten hebben? Of heb je een idee hoe we dingen kunnen verbeteren? Laat je horen!

Geen oppas voor je kinderen is voor ons geen probleem, ze mogen gewoon mee! We hebben speelgoed genoeg!

Aanmelden kan via ons e-mailadres of loop bij ons binnen!

De vrijwilligers van de Speelotheek

info@speelotheekdieren.nl